Srđ je Grad

Amandmani na prijedlog Proračuna

Jedan od ključnih dokumenata za funkcioniranje grada, treba donijeti u atmosferi suradnje i dijaloga, a ne preglasavanjem suprotstavljenih političkih opcija, stoga svoj zainteresiranoj javnosti i gradskim vijećnicima javno predstavljamo popis svih amandmana i već prihvaćenih izmjena u Prijedlogu proračuna za 2015. godinu. Ovakav pristup očekujemo i od svih drugih predlagatelja amandmana, kako bi rasprava bila sadržajnija, a proračun se temeljem toga mogao usvojiti konsenzusom svih sudionika u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika.

Sukladno našoj praksi i najavama o potrebi otvaranja dijaloga sa svim sudionicima u raspravi o prijedlogu proračuna, želimo blagovremeno obavijestiti sve klubove vijećnika koji participiraju u ovom sazivu Gradskog vijeća Grada Dubrovnika i cjelokupnu javnost o našim amandmanima na Prijedlog proračuna Grada Dubrovnika za 2015. godinu. Isto očekujemo od svih ostalih klubova vijećnika, kako bismo na vrijeme i u duhu dijaloga međusobno iskomunicirali prijedloge amandmana i očitovali se o njihovom prihvaćanju. Svi prijedlozi amandmana koji nam budu predstavljeni tek na sjednici Gradskog vijeća neće dobiti našu podršku.

Zahvaljujemo pročelnicima upravnih odjela Grada Dubrovnika i njihovim suradnicima na korektnom I profesionalnom pristupu koji su iskazali tijekom sastanaka u protekla dva tjedna.

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.