Srđ je Grad

U što vjeruju Srđevci?

Uvjeren u svoje stavove i vrijednosti kojima, s obzirom na broj članova i prosjek godina, pokušava dodatno zatrovati budućnost grada u kojem je samo prolazna politička anomalija, ponaša se i djeluje kao elementarna politička nepogoda koja uporno i neprestano koalicijski parazitira.

To radi na, za stranke dosad uobičajen način da uhljebljavanjem kroz strukture generira glasačku mašineriju spremnu da ih predstavlja osoba kojoj su nepotizam i uhljebljavanje svakodnevne sportske discipline. Govorimo o političkoj izraslini na lokalnoj razini zbog koje svi dodatno zaziru od stranke kao formacije u kojoj se uopće mogu ostvariti bilo kakva demokratska načela, o neugodi kad razgovaramo o bilo kakvoj primjerenoj razini artikuliranog, argumentiranog i kulturnog dijaloga. 

Teško je uopće nekoga uvjeravati i uvjeriti da je politika u bilo kakvom pozitivnom smislu dio sudbine ovog grada, a da su politike koje se kroz tu platformu oblikuju i donose podloga nekom boljem i kvalitetnijem životu svih njegovih građana. Pitate se zašto? Zato što i na toj političkoj hrpi treba znati odvojiti otpad od smeća. Vjerujte. 

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.