Srđ je Grad

Dubrovnik može tako – #prostorZAdoživljaj

 

Prije nekoliko dana čuo same se s mojom prijateljicom Catherine iz Pariza. Catherine je povjesničarka umjetnosti. Barem jednom godišnje posjeti neku od velikih svjetskih izložbi ili pak neki vrhunski kulturni događaj diljem svjeta. Osim što voli posjećivati izložbe, to joj je i posao, tako da, zapravo, spaja ugodno s korisnim. Znajući da bi je moglo interesirati, onako usput sam napomenuo kako se u Dubrovniku od studenog do veljače održava velika međunarodna izložba Vincenta van Gogha. Kada sam joj, pritom, rekao da u tom periodu postoji direktna zračna na relaciji Pariz – Dubrovnk i da je, zapravo, u Dubrovniku za nekoliko sati, ostala je bez teksta! Speechless!

Odmah je rekla da ide rezervirati kartu i kupiti on-line ulaznicu za izložbu. Nije čekala. Čisto da bude na sigurnom. Pritom mi je rekla da će joj se zasigurno pridružiti kolege s kojima inače posjećuje izložbe po svijetu te da joj malo pogledam neki kvalitetan smještaj u Dubrovniku za ukupno osam ljudi.

Kulturni turizam u pravom smislu te riječi.

Baš je cool kada si dobro prometno povezan, pogotovo zimi,  i pritom  nudiš svjetske izložbe i vrhunska međunarodna kulturna događanja u Dubrovniku.

Dubrovnik može tako!

Kako? Pročitajte ovdje.

 #prostorZAdozivljaj 

#prostorZAkulturniTurizam

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.