Srđ je Grad

Tražimo promatrače

Dragi prijatelji!

Prema Zakonu o lokalnim izborima Kandidacijske liste grupe birača nemaju pravo na svoje članove biračkih odbora, bez obzira na prethodan broj mandata u Gradskom vijeću. Svjesni političke i društvene realnosti, posebno potaknuti aktualnim događajima u Saboru, sa žaljenjem moramo konstatirati da nemamo povjerenje u biračke odbore sastavljene od članova stranaka koje ne prezaju ulaziti u političke interesne tvorevine poput tzv. Dubrovačkog dogovora ili koje ne prezaju na drugi način trgovati povjerenjem koje su dobile od glasača.

Prema Zakonu o lokalnim izborima, osobe koje su na nekoj od lista ne mogu biti promatrači. Stoga nam je vaša pomoć neophodna. Molimo vas da budete naši promatrači na lokalnim izborima 21.5.2017. godine.
Od vas puno tražimo. Zauzvrat, možemo vam, kao i do sada, ponuditi samo nastavak borbe za javni interes, koju smo započeli prije više od 4 godine, kao aktivisti SJN i u vijećnici kao SJG. Nemojmo dopustiti da vaš glas za SJG netko ukrade!

Rok za prijavu promatrača Izbornom povjerenstvu je 7 dana prije izbora što znači da bi najkasnije do nedjelje 14.5. trebali imati popis svih vas koji nam želite pomoći.

SJG

Obrazac za prijavu pogledajte ovdje.

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.