Srđ je Grad

ISPRIKU ĆETE DOBITI KAD SE BAREM 16.5 MILIJUNA PUTA ISPRIČATE ZA KRIMINAL NA SRĐU

ISPRIKU ĆETE DOBITI KAD SE BAREM 16.5 MILIJUNA PUTA ISPRIČATE ZA KRIMINAL NA SRĐU

Stav  jednog od našeg sugrađana koji se nalaze na listi KLGB Srđ je Grad, profesora filozofije, etike i engleskoga jezika, prof. Igora Miošića, u kojem tvrdi: „HDZ-u ne pada rejting. Otporan na sve afere jer ološ bira ološ. Statistički, HDZ na vlasti drže indiferentni. (…) Je li istina da ološ bira ološ? Ovo je popis HDZ-ovih afera/krađa između majke svih krađa – pretvorbe i privatizacije – do afere Konzultantica (Karamarko). Na popisu nije Plenkovićeva megaafera Borg. Tko i nakon svega bira HDZ bira ološ. Po ključu – slični biraju slične. Nije, međutim, problem u ološu, nego u indiferentnima koji ološu omogućuju da bude na vlasti”, duboko je potresao politički vrh HDZ-a.

Nije, naime, kako oni kažu primjereno i uobičajeno, da ih se naziva ološem, jer se takav govor naziva netolerantnim govorom i govorom mržnje… Mi se pitamo nije li to možda ipak govor koji pogađa u srž istine hrvatskog društva. Naime, ukupno gledano u Republici Hrvatskoj HDZ čini manjinu, jedva da ispunjava trećinu biračkog tijela. Ovaj drugi dio Hrvatske jako dobro vidi što HDZ već desetljećima radi od naše Države i od našeg Grada. I onda kad prof. etike, kojem je to moralna obveza kao intelektualca, to vrlo jasno izreče na javnim mrežama, nastane veliki problem. Postavlje se pitanje treba li se Srđ je Grad i prof. Miošić ispričati HDZ-u i njihovim biračima?! U slučaju Srđ je Grad, neka HDZ-u i svim njihovim biračima bude jasno, dobit će ispriku kad se oni 16.5 milijuna puta ispričaju za kriminal koji se dogodio na Srđu a za koji je odgovoran i materijalno i moralno – ZNA SE tko. Ima tu po Hrvatskoj još nagomilanog kriminala i po svemu sudeći još će biti, no za naš mali Grad – bit će dovoljno i 16.5 miljuna HDZ-ovskih „oprostite“.

Konačno, nismo vam u ovo računali milijune „oprostite“ vezanih uz aferu Garaža na Ilijinoj glavici, a nismo još niti počeli nabrajati!

Glasači HDZa koji ne podržavaju kriminal dokazan i na sudu, ostaju naši prijatelji ali njima riječ ološ i nije upućena, svim drugima koji podržavaju kriminal šaljemo pozdrave preko Facebooka.

Srđ je Grad

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.