Srđ je Grad

Župane Dobroslaviću – šutnja nije odgovor!

Kao što je šutnjom odgovorio na izravni dokaz da se Centar za gospodarenje otpadom gradi temeljem nezakonitih istraživanja propusnosti terena, čime izravno dovodi u opasnost čitavi malostonski ekosustav s nesagledivim posljedicama na lokalno gospodarstvo i zdravlje zajednice, župan Dobroslavić nastavlja sa šutnjom i u vezi sa slučajem „Domus Christi“.

Još nismo dobili odgovor na naše pitanje o tome imaju li osobe koje sjede u Upravnom vijeću na prijedlog Županije uvjete za ove pozicije. Još nismo dobili odgovor na pitanje jesu li te osobe za vrijeme svojih mandata donosile nezakonite akte, programe i odluke vezano uz rad ustanove „Domus Christi“. Gdje su odgovori na ova pitanja?!

Na mnogo toga, Župane, još niste odgovorili vezano uz ovaj slučaj, a pitali smo vas – što se događa sa zakonskom obvezom polaganja Zaštite na radu, pa nije valjda da se to tek sada obavlja, pod pritiskom javnosti?!

Niste nam odgovorili na pitanje jesu li falsificirani dokumenti vezani uz obavezni zdravstveni pregled djelatnika ustanove „Domus Christi“, ljudi koji su svaki dan rade s ljudima visoke životne dobi, izrazite zdravstvene osjetljivosti. Jeste li pokrenuli ikakve istražne radnje po ovom pitanju?

Župane Dobroslaviću, vi ste odgovorni pred javnosti odgovarati na ova pitanja jer od svih nas primate nemalu plaću za vaš rad, a vaša šutnja – nije odgovor!

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.