Srđ je Grad

Možemo najugodnije iznenađenje izbora.

Od srca hvala svim biračima koji su izašli na izbore, a posebno onima koji su svoje povjerenje i glas dali članovima koalicije Možemo! i članovima liste Srđ je Grad u X. izbornoj jedinici.

Zeleno-lijeva koalicija za 21. stoljeće na čelu s Možemo! na nacionalnoj će razini u Hrvatskom saboru imati sedam zastupnika, što je odličan rezultat koji niti jedna predizborna anketa nije predvidjela.

Konačno ćemo u Saboru imati opciju koja će se boriti za socijalnu pravdu, ekološku održivost, demokratizaciju društva i rodnu ravnopravnost. Malo nam je nedostajalo za prelazak izbornog praga i u X. izbornoj jedinici, gdje smo ostvarili uspjeh od 4,29%. Posebno raduje činjenica da smo na području Grada Dubrovnika ostvarili uspjeh od 9%, kao i prelazak izbornog praga u Župi dubrovačkoj i Konavlima.

Unatoč tome što neki govore, glas za političku opciju u koju vjeruješ nikada nije bačen glas, već zalog za budućnost – za lokalne izbore sljedeće godine.
Nedavni uspjesi liste Srđ je Grad, nakon 15 godina zajedničke borbe za Srđ s ljudima koji su dio koalicije Možemo!, pokazuju da je promjena stigla te da je koalicija Možemo! najugodnije iznenađenje parlamentarnih izbora 2020.

Možemo obećati da vas nećemo razočarati, kao što vas nismo razočarali ni u zagrebačkoj skupštini ili dubrovačkoj vijećnici.

Đuro Capor, Svjetlana Jelavić, Igor Legaz, Petra Marčinko i Igor Miošić

Možemo!/Srđ je Grad

Pratite nas:

Slušanje je prvi korak prema razumijevanju.